Oudervereniging Open Hof


De overheid betaalt voor de lessen, niet voor alle andere activiteiten rondom de lessen. Daarom is er de oudervereniging die wat extra werk uit handen van de leerkrachten neemt en de activiteiten mee organiseert en financiert. Samen met school zorgen wij voor leuke en sportieve activiteiten.

Bij verschillende activiteiten zoeken wij vaak nog hulp. Dus mocht je zin hebben om de kerstboom mee op te tuigen, of om een spel te begeleiden tijdens de koningsspelen horen wij dit graag.

Om jaarlijks alle activiteiten te kunnen organiseren vragen wij aan het begin van het nieuwe schooljaar een vrijwillige ouderbijdrage.

Voor €37,50 per kind kunnen wij onderstaande activiteiten organiseren:

 
- Verjaardagen
- Sinterklaas
- Kerst
- Nieuwjaar

- Carnaval
- Pasen
- Koningsspelen
- Schoolreisje
- Avondvierdaagse
- Kamp groep 8 (gedeeltelijk)
- Diverse sportevenementenWij vinden dat elke leerling mee moet kunnen doen als er iets wordt georganiseerd. Mocht u geen financiële bijdrage kunnen leveren dan zal uw kind nooit worden uitgesloten van deelname. U kunt hierover contact opnemen met Joyce Gerritsen. 

Vragen:
Heeft u vragen, goede ideeën, feedback of wilt u gewoon nog wat meer weten? Voelt u zich dan vrij om het bestuur te mailen ( voorzitterovopenhof@gmail.com ) of ons op het schoolplein/parkeerplaats aan te spreken bij het halen/brengen van de kinderen.

 

Samen het beste halen uit jezelf!