Bestuur oudervereniging

Meehelpen, mee genieten.
Vereende krachten, voor een mooie basisschooltijd voor onze kinderen!

 

                                                    OV-ouders start schooljaar 2023 - 2024

Voorzitter:
Kim Kooistra-Smits, Mama van Elles (8 jaar, groep 6) en Lars (4 jaar, groep 1).
HBO-Wijkverpleegkundige bij de Wever thuis in Tilburg
Gedreven pragmatische moeder die met hart en ziel afgelopen jaar de OV geleid heeft om te zorgen dat zoveel mogelijk activiteiten toch konden plaatsvinden.

Verantwoordelijkheid focus: Het voorzitten van alle vergaderingen, zowel bestuurlijk als commissievergaderingen, bijhouden en aansturen van de actielijsten en commissieleden, het contact met school en de MR. Het ondersteunen van de andere bestuursleden en commissieleden waar nodig en algemeen bereikbaar en inzetbaar zijn.
 
Penningmeester:
Maurice Sammels, Papa van Rosalie (groep 4), Robine (3 jaar) en Rosemarijn (2jaar).
Projectmanager in de IT bij Learn Pro - XVR Simulation.
Detailgericht en breed inzetbare vader, die graag een langdurige bijdrage levert voor de activiteiten van de kinderen en hun school ervaringen zo plezierig mogelijk wil maken.

Verantwoordelijkheid focus: Het bijhouden en organiseren van de financiën voor de OV, de jaarbegroting maken, declaraties en facturen afhandelen, contact met de bank en kvk. Het ondersteunen van de andere bestuursleden waar nodig en algemeen bereikbaar en inzetbaar zijn.

Secretaris:
Pascalle Coppens-Mes, Mama van Anne (9 jaar, groep 6). P&O medewerker bij de gemeente Tilburg. Betrokken en gemotiveerde moeder die een glimlach krijgt organiseren. Maar nog meer van blije kinderen die het enorm naar hun zin hebben tijdens een activiteit.

Verantwoordelijkheid focus: Goed in documentatie, brieven schrijven, bijhouden van de site en PR aspecten voor de OV. Ik sta open voor de adviezen van de commissie leden en bereid waar nodig de andere bestuursleden te ondersteunen. Ik ben Iemand die zich verantwoordelijk voelt en gemotiveerd is om te zorgen voor een goed lopende OV zodat de kinderen leuke activiteiten kunnen beleven.

Huidige Commissieleden
De OV is altijd op zoek naar meer mensen die zich in willen zetten als meer dan een keer helpen met een activiteit. Het organiseren van de activiteiten gebeurt in een commissie waarbij een commissielid hoofdverantwoordelijk is voor de organisatie van die activiteit. Dit betekent niet dat die persoon alles zelf moet doen, juist niet, maar wel dat deze persoon het eerste aanspreekpunt is naar en voor het bestuur en naar en voor de andere commissieleden of meehelpende ouders/verzorgers.

De inzet van een commissielid hangt heel erg af van welke activiteit er georganiseerd wordt. Daarnaast de +/- 6 commissie vergaderingen door het jaar heen op de maandagavond de week na de MR vergaderingen.

Mocht u interesse hebben stuur uw naam, die van uw kind(eren) op de Open Hof en hun klas, uw telefoon nummer, e-mail adres en uw motivatie voor uw inzet naar de voorzitter, of spreek een van de bestuursleden aan op het schoolplein/parkeerplaats bij het brengen of ophalen van de kinderen.

Willeke, moeder van Tilo (groep 8) Helaas niet op de foto

Pascalle, moeder van Anne (groep 6)

Wendy, moeder van Femm (groep 8) en Yara (groep 6)

Ilse, moeder van Noa (groep 6) Sanne (groep 4)

Resi, moeder van Sem (groep 6)

Andy, vader van Brent (groep 6)

Lieke, moeder van Fleur (groep 2b)


Maurice, vader van Rosalie (groep 4)

Kim, moeder van Elles (groep 6) en Lars (groep 1)

Linda, moeder van Esmee (groep 6)

 

Samen het beste halen uit jezelf!